Iggy Pop + Chucho Valdés & Paquito D’Rivera a Porrta Ferrada

Iggy Pop + Chucho Valdés & Paquito D’Rivera a Porrta Ferrada

Porta ferrada continua imparable amb una programació exclusiva i de luxe.
Aquest cap de setmana únic concert a Catalunya d’una llegenda del punk rock: Iggy Pop. Dissabte ens visiten dos dels més grans referents del jazz llatí Chucho Valdés i Paquito D’Rivera. I diumenge continua el cicle dedicat a veus femenines “Delicatessen” amb l’actuació d’Isabel Vinardell i Issabelle Laudenbach.

IGGY POP
Guíxols Arena
Divendres, 29 de juiol a les 22.00 hores

Hi ha una raó per la qual molts consideren Iggy Pop el padrí del punk: totes les bandes (punk) del passat i del present han pres prestades, conscient o inconscientment, una o dues coses d’ell i de la seva banda de finals dels 60 i principis dels 70, The Stooges. Àmpliament reconegut com un dels animals d’escenari més fascinants de tots els temps, l’artista nord-americà va prefigurar tant el punk dels 70 com el grunge dels 90. Mitjançant una actitud i un talent sense comparació capaç de captivar genis del calibre de Lou Reed i David Bowie, ha donat forma a una carrera llegendària plena d’elogis de la crítica, amb gran magnetisme i una legió de fanàtics de totes les generacions als seus peus.

CHUCHO VALDÉS & PAQUITO D’RIVERA REUNION SEXTET
Espai Port
Dissabte, 30 de juilol a les 22.00 hores

La història de l’amistat entranyable i les aventures musicals compartides entre el pianista i compositor Chucho Valdés i el saxofonista, clarinetista i compositor Paquito D’Rivera es remunta a més de 60 anys. A les darreres dècades els seus camins rarament s’han creuat, però ara Chucho i Paquito recuperaran el temps perdut amb el llançament d’un nou àlbum, I Missed You Too (Jo també t’he trobat a faltar), que estrenaran a Porta Ferrada el 30 de juliol.

En aquesta reunió els acompanyarà una extraordinària banda formada per Diego Urcola (trompeta i trombó de pistons), Armando Gola (contrabaix i baix elèctric), Dafnis Prieto (bateria) i Roberto Jr. Vizcaíno (percussió). El repertori inclourà vells èxits, clàssics del repertori llatinoamericà i també noves composicions.

ISABEL VINARDELL & ISABELLE LAUDENBACH
Delicatessen
Terrassa Las Vegas
Diumenge, 31 de juliol a les 13.00 hores

#viulestiuasantfeliu

www.festivalportaferrada.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.