Encetem la nova edició dels ‘Concerts d’Aro’ a Santa Cristina

Encetem la nova edició dels ‘Concerts d’Aro’ a Santa Cristina

El cicle d’espectacles i concerts s’inicia aquest divendres, 29 de juliol, i culminarà el dissabte 10 de setembre. En l’edició d’enguany, els espectacles i les actuacions retornen a la normalitat pre pandèmia, recuperant les ubicacions dels anys anteriors i l’aforament complet.

Així doncs, s’inicien els Concerts d’Aro aquest divendres, 29 de juliol, amb la inauguració de l’exposició ‘Art en femení, professió i passió’, a les 19 hores a l’Espai Ridaura. Aquesta exposició col·lectiva i totalment gratuïta, es podrà visitar fins al 14 d’agost dins el calendari d’espectacles, vestint i acompanyant a les persones assistents amb una mostra d’art de dones que s’hi dediquen professionalment.

L’exposició pretén recalcar el paper de la dona com a pintora, una professió que ha conviscut en silenci durant  segles, però que cada vegada pren més força i visibilitat. Les 11 dones artistes que col·laboren en l’exposició amb les seves 11 obres de 100 x 100 cm són: Ana Kai, Ariadna Bufi, Carol Moreno, Débora Sánchez, Inés Valls, Josune García, Laia Bedós, Lourdes Ral, Pili Gali, Quimeta Serra i Vanessa Linares. Les obres es podran adquirir online a través dels comptes d’Instagram i/o web de cadascuna de les artistes que hi participen.

L’endemà, dissabte 30 de juliol, tindrà lloc un dels espectacles més esperats del cicle, ‘Retrobem la Sarsuela’, a càrrec de Rafató Teatre. Un concert amb les millors peces i veus del gènere, un espectacle líric que tindrà lloc a les 21 hores a l’Espai Ridaura. El preu de l’entrada és de 15 euros per persona.

Seguidament i per culminar el mes de juliol, diumenge 31 gaudirem de la conferència del músic Joan Vives, un convidat recurrent dins el festival dels ‘Concert d’Aro’. L’assistència a la conferència és gratuïta i tindrà lloc a les 19 hores a l’Espai Ridaura.

Ja al mes d’agost, el dia 6, celebrem el concert del Quartet Catalinka, on podrem escoltar un magnífic repertori de cançons ucraïneses i russes, a la recerca dels orígens musicals dels intèrprets del quartet. El concert es farà a l’Església de Santa Cristina d’Aro a les 21 hores del vespre i el cost de l’entrada és de 10 euros per persona.

La setmana següent, divendres 12 d’agost, arriba l’espectacle de màgia ‘Nit d’Il·lusió’ a càrrec del l’il·lusionista internacional Xevi, fill predilecte de Santa Cristina d’Aro. El show, dirigit tant a petits com grans, es realitzarà en una sola sessió que tindrà lloc a les 22:30 hores a l’Espai Ridaura, amb un cost de 22 euros per persona.

Arribats a finals d’agost, tancarem el mes amb una tripleta d’espectacles de gran calibre. Divendres 25 d’agost la Laura Brasó, guanyadora del Premi Extraordinari “Festival Ajuntament Santa Cristina d’Aro” al 59è concurs Tenor Viñas, celebrat el mes de gener al Liceu de Barcelona, realitzarà un concert a l’Espai Ridaura, a  les 21 hores del vespre. La Laura va ser l’única catalana en aconseguir 5 premis al concurs, un d’ells atorgat pel consistori. El preu de l’entrada és de 10 euros per persona

Dissabte 26 d’agost serà una nit dedicada als joves, amb la ‘Mostra de Talent Jove’ organitzada amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut del consistori, que precedirà a l’espectacle del grup 31 FAM. L’entrada serà totalment gratuïta i el doble espectacle tindrà lloc a l’esplanada exterior de l’Espai Ridaura, amb inici a les 22 hores.

Per últim, diumenge 27 d’agost rebrem a l’Olga Kobekina (clave) i a en Sergi Vicente (guitarra) amb l’espectacle que porta per nom ‘A l’estil antic’. Aquest, es durà a terme a les 21 hores a l’església de Santa Cristina d’Aro, on l’acústica captivarà a totes aquelles persones que hi assisteixin. El preu de l’entrada és de 10 euros per persona.

Finalment, durant el mes de setembre es durà a terme el darrer espectacle del cicle de ‘Concerts d’Aro’, concretament dissabte 10 de setembre a la plaça de l’1 d’Octubre de 2017, a les 21 hores del vespre, amb entrada gratuïta per a tothom. En aquest cas, culminarà el cicle de concerts el grup Gòspel d’Aro, una coral formada per 25 cantaires sota la batuta de Davit Bayés.

Les entrades pels diferents concerts i actuacions dels ‘Concerts d’Aro’ ja estan a la venta. Les podeu adquirir a través del web de l’Espai Ridaura:

https://espairidaura.santacristina.cat/concerts-d-aro/7042-concerts-d-aro-2022.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.