La màgia del cafè: del cafet a l’espresso

La màgia del cafè: del cafet a l’espresso

Us agrada el cafè? És el fruit d’un arbre que pertany a la família de les rubiàcies. Com tots sabem, el cafè és una beguda estimulant i de gust amargant que s’obté de les llavors, les quals contenen cafeïna.

 Els Amics de La Casa Màgica ha organitzat pel proper dissabte 25 de juny la conferència-col·loqui “La màgia del cafè: del cafet a l’espresso”. La Dra. M. Isabel Villaescusa Gil, Dra. En Ciències Químiques i Catedràtica Jubilada d’Enginyeria Química de la Universitat de Girona, parlarà del cafet, la planta que produeix el cafè, la segona mercaderia més comercialitzada al món després del petroli. També ens diferenciarà el cafè verd del cafè torrat i finalment, abans de donar pas al col·loqui, explicarà de què depèn la qualitat de l’espresso.  

La conferència-col·loqui “La màgia del cafè: del cafet a l’espresso” tancarà el cicle 2021-22. Començarà a les 7 de la tarda però a diferència de les altres activitats, en aquesta ocasió, es realitzarà al teatret del Gran Museu de la Màgia que hi ha a Santa Cristina d’Aro. És una activitat que té la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, dels Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.