Èxit rotund en el primer espectacle de la Primavera a l’Espai: l’Ombra de Peter Pan

Èxit rotund en el primer espectacle de la Primavera a l’Espai: l’Ombra de Peter Pan

Dissabte 26 de març va tenir lloc el primer dels set espectacles i concerts programats en el marc de la campanya “Primavera a l’Espai”, promoguda per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, que culminarà a mitjans de juny.

El tret de la Primavera a l’Espai va ser immillorable, amb un gran èxit d’assistència d’un públic familiar que va arribar gairebé a les 200 persones, emplenant un Espai Ridaura exuberant.

L’espectacle encarregat de captivar al públic va ser ‘L’ombra de Peter Pan’, interpretat per fins a 13 ballarins i ballarines de l’escola productora Som-hi Dansa. Un espectacle ple d’aventures i dansa per a tota la família que es basa en el personatge de Peter Pan, en el concepte de la seva ombra i el País de Mai Més. Una petita preqüela de les aventures de J.M. Barrie on s’explica com i perquè l’ombra de Peter Pan es va escapar per primera vegada, fent una reflexió sobre el perquè de fer-nos grans, el nostre passat i la nostra infància.

Tot un rerefons explicat de manera dinàmica i divertida per un narrador molt especial, acompanyat per un equip de ballarins i ballarines que va captivar a un públic que no va moure’s de la cadira en l’hora llarga que va durar l’obra, excepte en el moment en què el narrador va demanar-los que s’abracessin entre ells per mostrar el seu afecte.

Tot plegat amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions realment espectaculars, amb Laura Olivella encarregada de la direcció, la coreografia, la idea i el guió, i Pau Doz en el disseny de les projeccions i l’escenografia, amb la companyia de Bernat Hernández pel que fa a la música original.

Un primer espectacle realment exitós a un preu molt assequible, de tan sols 5 euros per persona, amb què el consistori pretén obrir les portes de la cultura a tots els públics.

La Primavera a l’Espai continua durant el proper mes d’abril i fins a mitjans de juny, amb una programació d’espectacles i concerts de diversa índole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.