Autocine per tancar l’estiu a Santa Cristina d’Aro

Autocine per tancar l’estiu a Santa Cristina d’Aro

Santa Cristina d’Aro realitzarà, el proper divendres 3 de setembre, una sessió d’autocine gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

L’activitat, organitzada per l’àrea de Joventut del consistori, és realitza per segona vegada al municipi, ja que l’any passat es va dur a terme per primer cop amb una doble sessió, també estiuenca.

L’autocine es farà a l’esplanada de l’antic camp de futbol de Santa Cristina d’Aro, darrera del Pavelló d’Esports municipal, i tindrà una capacitat màxima de 100 vehicles. A la zona determinada s’instal·larà una pantalla LED de format 16:9 i un sistema d’àudio amb emissor FM, per tal que les persones assistents puguin seguir les projeccions a través de la ràdio dels seus propis vehicles.

També s’habilitarà un servei de bar gestionat per l’empresa col·laboradora Nouso, on s’oferiran begudes, crispetes fetes al moment i llaminadures a preus molt assequibles.

A petició del jovent cristinenc, es projectarà el film Spider-man lejos de casa, de Jon Watts (2019). L’elecció d’aquesta pel·lícula es va dur a terme a través d’una enquesta realitzada a la xarxa social per excel·lència entre la joventut: Instagram.

Des del perfil de la Zona Jove (àrea de Joventut), es van publicar diverses stories suggerint fins a 6 opcions de pel·lícules diferents, d’entre les quals els i les seguidores del perfil van escollir la seva preferida. Aquesta va ser la darrera producció del personatge de Marvel Comics, Spider-Man, un film on Peter Parker es medeix a ‘Mysterio’ mentre viatja per Europa.

Per assistir-hi és imprescindible reservar prèviament la plaça a través d’un link habilitat expressament per a l’ocasió: https://bit.ly/3k3VQ9i. Diversió i entreteniment assegurat per a totes aquelles persones que facin la serva reserva abans del 2 de setembre, i que podran gaudir d’una vetllada diferent, a l’aire lliure, a Santa Cristina d’Aro.

La sessió començarà a les 22 hores, tot i que l’entrada de vehicles a l’esplanada es farà efectiva a partir de les 21 hores. Tot i la incertesa en l’aplicació de la mesura del toc de queda al municipi en aquestes dates, es preveu la finalització del film a les 00:10 hores, amb temps suficient perquè les persones assistents puguin ser a casa abans de la una de la matinada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.