El festival d’humor Salat rep més de 5.000 espectadors

El festival d’humor Salat rep més de 5.000 espectadors

Salat, el nou festival d’humor de Sant Feliu de Guíxols, inclòs al Porta Ferrada, tanca amb èxit la seva primera edició amb més de 5.000 espectadors.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a diferents espais de Sant Feliu de Guíxols la primera edició del Salat, un festival d’humor amb caps de cartell com la Martita de Graná, Santiago Segura i Carles Sans.

Durant tres dies consecutius han estat més de 5.000 els espectadors que han vingut a riure amb la programació del festival.

“Estem molt contents d’haver assolit 5.000 espectadors en aquesta primera edició. A més, el fet que la majoria de les activitats i espectacles s’hagin desenvolupat a l’aire lliure, amb seients preassignats i distància social ens ha permès gaudir del festival amb totes les garanties sanitàries.” Comenta Joan Roselló, de TheProject, organitzadors del Festival.

Per la seva banda, l’Anna Portomeñe, directora artística del Festival, ha declarat que: “Estem molt contents dels resultats. Els espectadors han pogut gaudir, riure i desconnectar sentint-se segurs en un espai on tots els protocols de sanitat estaven cuidats al detall; i els artistes que han participat ja ens han fet saber que volen repetir en pròximes edicions. Volem que El Salat es converteixi en un Festival de referència tant per espectadors com per humoristes que vulguin ser-hi en futures edicions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.