El restaurant ‘Villa Laura’ de Sant Feliu de Guíxols guanya el premi a ‘La millor Ganxotapa’ per votació popular

El restaurant ‘Villa Laura’ de Sant Feliu de Guíxols guanya el premi a ‘La millor Ganxotapa’ per votació popular

L’establiment guanyador de la ‘Millor Ganxotapa 2021’ de la campanya ‘Ganxotapes’, per votació popular, ha estat el restaurant Villa Laura, de la platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols. L’establiment va rebre el guardó de mà de la regidora Núria Cucharero el dijous 17 de juny. 

Va rebre el reconeixement el xef del restaurant, Joan Alonso. La proposta guanyadora porta el nom de ‘Patata al caliu amb graten d’espinacs, gambeta vermella, toc de salmó, pinyons i ceba caramel·litzada’. El premi va sorgir per votació popular de tots els participants que van tastar les ‘Ganxotapes’ dels diversos establiments. 

El ‘Ganxotapes’ és una exitosa campanya engegada des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que consisteix en què bars i restaurants de la ciutat proposen una oferta de Ganxotapa + beguda (cervesa, vi o aigua) al preu 2,50€. A més, alguns establiments també ofereixen un menú de 6 tapes + 2 begudes (cervesa, vi o aigua). En ella, els participants poden votar la que consideren que és la millor ‘Ganxotapa’ de cada edició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.