SORTIDA JOVE ESPECTACLE MAGO POP “NADA ES IMPOSIBLE”

SORTIDA JOVE ESPECTACLE MAGO POP “NADA ES IMPOSIBLE”

L’Àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro organitza una sortida de lleure per anar a veure l’espectacle “Nada es imposible” del Mago Pop a Barcelona, amb totes les mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19!

Quan i on?
Dijous 15 de juliol. Sortirem a les 17:30 h des de la parada de bus del Supermercat Esclat i arribarem a les 23:30 h a la parada de bus de la Plaça del Mercat.


Quin és el preu?
30€ per a joves empadronats/des. El preu comprèn l’entrada de l’espectacle i el transport amb autobús! Places limitades.


Important!
Hi haurà dos períodes d’inscripció:

1er període per a joves empadronats/des a Santa Cristina, del 17 de juny al 2 de juliol.

2on període per a joves no empadronats/des, del 2 al 9 de juliol (només si queden places).


Com apuntar-s’hi?
Els i les joves a partir de 12 anys haureu de formalitzar la vostra inscripció a la sortida, a través del portal d’inscripcions de la web https://joventut.santacristina.cat/

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació podeu contactar per correu electrònic a joventut@santacristina.cat o al telèfon mòbil 606 46 95 84.


Altres informacions importants!

L’àrea de Joventut aporta 3 educadors/es acompanyants. Per participar a la sortida és IMPRESCINDIBLE:

1) Haver abonat la quota corresponent.

2) Haver presentat una declaració responsable signada pel pare, la mare, el tutor o la tutora o el propi participant si té 16 anys o més, en compliment de les condicions per participar a l’activitat.

3) Haver presentat la declaració responsable per a les famílies amb relació a la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.