Ràdio Sant Feliu ja té a punt la nova graella d’espais radiofònics en la franja de migdia

Ràdio Sant Feliu ja té a punt la nova graella d’espais radiofònics en la franja de migdia

L’emissora municipal inicia a partir del 17 de maig, quatre nous espais dedicats a la informació local, la història de la ciutat, els reportatges locals de profunditat, la gastronomia i el lleure.

Aprofitant que l’oient de l’emissora ja té com a referència les dotze del migdia, hora en què s’hi celebrava el programa Línia amb l’Alcalde, l’emissora col.loca microespais de ràdio amb contingut local, ordenats per temàtica segons el dia. Es tracta de donar microespais de temàtica local enmig de la fórmula musical de l’emissora. 

L’espai informatiu de notícies es presenta en forma de noticiari a les 18h, si bé al llarg del dia es van publicant continguts d’actualitat, tant en la ràdio com en les xarxes socials.

A més, l’emissora treballa per millorar online l’accés als continguts de creació, així com un seguit de reformes puntuals als estudis de ràdio, per acollir més activitat periodística. 

La nova programació dels espais temàtics de l’emissora local Ràdio Sant Feliu ja té data d’inici: dilluns 17 de maig de 2021. 

L’estació de ràdio municipal, que el passat 2020 celebrava els seus 40 anys d’història encapçalant el pregó de Festa Major, renova la seva graella amb la incorporació dels programes: 

  • ‘Guíxols Experience’

Dilluns, de 12:00h a 12:20h. 
Espai dedicat a la història, la cultura i el patrimoni de Sant Feliu de Guíxols. 

  • ‘Entaulats!’

Dimarts, de 12:00h a 12:20h. 
Espai de conversa amb restauradors i cuiners de Sant Feliu

  • ‘A fons’

Dimecres, de 12:00h a 12:20h. 
Reportatges radiofònics sobre temes d’actualitat tractats amb profunditat

  • ‘A punt’

Divendres, de 12:00h a 13:00h.
Magazine informatiu en directe a les portes del cap de setmana

A banda d’aquests nous programes, Ràdio Sant Feliu seguirà potenciant els ja existents, liderats per Línia amb l’Alcalde, l’espai de consulta i resposta per part del batlle de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i conduït pel periodista Josep Andújar. Aquest programa continuarà amb el seu horari habitual, és a dir, els dijous de 12:00h a 13:00h.

També seguiran tenint pes els espais protagonitzats pels col·laboradors de Ràdio Sant Feliu, amb ‘La dansa catalana’ de Joan Teixidor (dissabtes de 08 a 09h del matí), ‘Sonàmbuls dels seixanta’, dimarts, de 20:00h a 21:00h, liderat per Jaume Garcia; ‘Collons quin programa!’, divendres, de 22:00h a 23:00h, de la mà de Jordi Riera, i  la Ràdiofórmula de les tardes de dissabte, dirigida per Sílvia Izquierdo.

(Fotografia: Estudis centrals de l’emissora Ràdio Sant Feliu. Equip de l’Àrea de Comunicació i Emissora Municipal. D’esquerra a dreta, Laura Aranda, Àlex Giral, Paul Marca i Pere Carreras)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.