Nova proposta del ‘Música i Descobertes!’ amb Eszther Schütz i Jordi Ortega, aquest divendres

Nova proposta del ‘Música i Descobertes!’ amb Eszther Schütz i Jordi Ortega, aquest divendres

Aquest divendres 23 d’abril a la tarda arriba una de les noves propostes que configuren el cicle ‘Música i Descobertes!” que organitza l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.

En aquest cas es tracta d’una actuació, amb formació reduïda, composta per un violí i un violoncel. L’Eszter Schütz i el professor de l’Escola, Jordi Ortega, “demostraran que les petites formacions també poden mostrar grans músiques”, expliquen des del centre.

El programa del concert inclou obres de grans compositors com Johann Sebastian BachWolfgang Amadeus MozartCharles Dankla, que estan arranjades per aquesta formació. També n’hi ha altres d’originals, entre elles del també professor de l’Escola, Luis González, de qui n’interpretaran una peça escrita per a l’ocasió.

Tindrà lloc aquest divendres 23 d’abril a les 18.30 hores, a la mateixa Escola de Música. L’entrada és gratuïta però cal reservar seient. Ho podeu fer dirigint-vos per correu electrònic a  escolamusica@guixols.cat, especificant-hi el vostre nom complet i DNI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.