El gran museu de la màgia torna a obrir les seves portes

El gran museu de la màgia torna a obrir les seves portes

A mesura que el desconfinament va prenent protagonisme, l’il·lusionista Xevi torna a reemprendre la seva vida màgica. Les cinc primeres actuacions les ha realitzat a l’escola Pedralta de Santa Cristina d’Aro. Entre el dijous 25 i el divendres 26 de març va portar la seva màgia als alumnes de P4 i P5, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària.

Per altra banda, a finals del mes de març el Gran Museu de Màgia ha tornat obrir les portes. Tot i que a poc a poc es retorna a la normalitat, per donar compliment a les mesures dictades pel PROCICAT, només es pot visitar el museu concertant prèviament la visita als telèfons de contacte 607 23 79 11 (Xevi) ó 667 29 25 00 (Ester). Durant l’estada al museu caldrà portar mascareta.

El Gran Museu de la Màgia, creat per l’il·lusionista Xevi, és el museu més gran del món dedicat a la màgia. En els 1.200m² d’exposició hi ha més de 10.000 objectes, entre altres, la col·lecció d’autòmats més important de totes les èpoques. Per altra banda, és l’únic museu de màgia guardonat i reconegut per la FISM com el més gran i original del món.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.