Aquest diumenge, teatre amateur amb l’obra ‘La importància de ser Frank’

Aquest diumenge, teatre amateur amb l’obra ‘La importància de ser Frank’

Aquest cap de setmana torna el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols de ma de l’Agrupació Teatral Benet Escriba. Ho fa aquest diumenge 28 de març amb l’obra ‘La importància de ser Frank’, escrita per Oscar Wilde i interpretada per la companyia Teatre del Talió, de Lleida.

Segons destaquen des de la Benet Escriba, és tracta d’un retrat crític, àcid i sobretot còmic de l’alta societat. És una comèdia alegre, amb uns diàlegs intel·ligents i irònics i fins i tot absurds, on res és el que sembla. Tot comença quan un malentès originat per un nom fals transporta l’espectador a un enfilall d’embolics amatoris, resolts en un final sorprenent i rocambolesc. És una comèdia alegre, amable i fresca. Tal i com definia el mateix Oscar Wilde, ‘una exquisida frivolitat’.

La podreu veure la Teatre Auditori Narcís Masferrer aquest diumenge 28 de març a partir de les 6 de la tarda. Les entrades es podran adquirir el mateix dia de la representació a la taquilla del teatre. L’horari serà d’11 a 13 i de 17 a 18 hores al preu de 8€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.