Exposició artística a La Nau Blau de Sant Feliu

Exposició artística a La Nau Blau de Sant Feliu

Estèsia i La Nau Blau presenten una nova exposició a Sant Feliu de Guíxols sota el nom de “Costa Brava- Poble Nou”, que es podrà visitar des del 27 de març fins el 4 d’abril a l’espai ubicat al carrer Sant Isidre, 21.

Un grup d’11 pintors i escultors amb arrels a Sant Feliu exposarà la seva obra a La Nau Blau en col·laboració amb 6 artistes de la Galeria Chez Xefo de Barcelona, molt relacionada amb el grup Estèsia.

Aquest intercanvi vol mostrar, a part de la diversitat d’estils i obres exposades, la voluntat de cooperació entre artistes i galeries d’orígens i trajectòries diverses.

S’hi podran veure escultures i pintures de Rosa Atzur, Nick Bedford, Antoine Chueco, Narcís Comadira, Xefo Guasch, Juan Niubo, Marzo-Mart, Ana Maria Gutiérrez, Andrea Pajares, Alex Pallí, Joaquim Pijoan, Carles Piqueras, Mónica Reche, Claudio Rojas, Queralt Ruscalleda, Xavier Ruscalleda i Anna Torres. Des de l’oganització defineixen la proposta com “un intercanvi amistós d’artistes, estils, formes i tècniques”.

La inauguració està prevista pel proper 27 de març a les 5 de la tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.