Nova proposta dins el cicle ‘Música i Descobertes!’ de l’Escola de Música amb Oriol González

Nova proposta dins el cicle ‘Música i Descobertes!’ de l’Escola de Música amb Oriol González

Dins el cicle ‘Música i Descobertes!’ organitzat per l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols arriba una nova proposta, en aquest cas dins el camp de l’educació musical.

L’activitat anirà a càrrec del músic, compositor i docent Oriol González i porta el nom de ‘L’ensenyament musical i la comunicació no violenta’. Tindrà lloc aquest divendres 26 de febrer a les 18.30 hores.

Segons expliquen des de l’Escola “una de les dificultats de la docència musical és aconseguir que les experiències d’ensenyament i aprenentatge siguin el més satisfactòries possibles, tant per al professorat com per a l’alumnat”.

Destaquen que “les raons poden ser múltiples, però en molts casos estaran condicionades pel caràcter comunicatiu de la interacció dins l’aula. Prenent com a referència els postulats de la Comunicació No Violenta (CNV) desenvolupada pel psicòleg Marshall B. Rosenberg, Oriol González ens presentarà una interessant visió de la comunicació a l’aula”.

És una activitat adreçada tant a alumnes, professors, pares i mares com també a músics, que vulguin conèixer l’aula de música per dins i aprofundir en aquest món. Per assistir a l’activitat, que és gratuïta, cal demanar cita prèvia a escolamusica@guixols.cat. Podeu consultar tota la programació del cicle fent clic aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.