Del dia 5 al 24 de febrer a Santa Cristina d’Aro celebrarem EL CARNAVAL CONFINAT.

Del dia 5 al 24 de febrer a Santa Cristina d’Aro celebrarem EL CARNAVAL CONFINAT.

El Carnaval d’aquest any està totalment condicionat per la situació de pandèmia que estem vivint.  Totes les activitats multitudinàries a les que estàvem acostumats no es podran celebrar degut a aquesta crisi sanitària… Aquest serà un Carnaval Confinat!

Tot i això aquests dies els carrers del poble es vestiran de Carnaval amb estructures i material decoratiu que han cedit les colles locals i activitats alternatives i la música de Carnaval, també estarà present als nostres carrers per tal de mantenir viu l’esperit del Carnaval al poble.

A més, des de diferents àrees de l’Ajuntament, hem preparat tot un seguit de concursos virtuals, començant per l’elecció del Rei i Reina del Carnestoltes virtual i acabant pel concurs de tik tok que s’organitza des de l’Àrea de Joventut.

També, en un any que havia de ser el de la 40ª edició de la rua del Carnaval de l’Amistat, hem preparat una exposició de fotografies històriques de les diferents colles de carnaval locals al llarg de la seva història que s’instal·laran a la plaça del Mercat / plaça Mn. Baldiri Reixac que ens portaran records d’uns anys de Carnavals inoblidables per a tothom.

Les activitats complementàries que hem preparat estan enfocades per tal que tothom qui vulgui es pugui disfressar i, de pas, donar un cop de mà al comerç local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.