El divendres 29 de gener torna el Cicle Gaudí amb la pel·lícula “Adú”, nominada a 13 premis Goya

El divendres 29 de gener torna el Cicle Gaudí amb la pel·lícula “Adú”, nominada a 13 premis Goya

El divendres 29 de gener torna a Sant Feliu de Guíxols una nova projecció del Cicle Gaudí de Cinema Català, a partir de les 8 del vespre. La sessió tindrà lloc a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir.

Es tracta de la pel.lícula Adú, nominada a 13 premis Goya, i que està dirigida per Salvador Calvo i interpretada per Lluís Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando Cayo i Álvaro Cervantes.

El seu argument explica que:

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca.
Tres històries en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Ja podeu adquirir-ne les entrades fent clic aquí, on també podreu consultar les properes projeccions. També podeu comprar-les a través de la plataforma Codetickets. El preu és de 4,50€ i de 3 € si es té el Carnet Jove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.