‘Escac i mat’, propera obra del XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu per al 24 de gener

‘Escac i mat’, propera obra del XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu per al 24 de gener

Diumenge, 24 de gener de 2021, arriba una nova obra al si de la 16a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Els encarregats de pujar a l’escenari del Teatre Auditori Narcís Masferrer seran el grup de teatre Qollunaka, de Terrassa. Hi representaran l’obra Escac i mat, de creació pròpia.

La funció és una conversa profunda i un punt desbarrada entre dos personatges a qui es podria titllar de perdedors. Un d’ells és un escriptor d’èxit d’origen britànic, caracteritzat per ser un masclista i un egocèntric, i l’altre, un perruquer italià que viu per sobre de les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida de l’altre i acceptar les seves regles de joc. Tots dos juguen una partida d’escacs que ningú no guanya i en què ambdós personatges són incapaços d’apreciar la força de l’adversari.

L’obra del concurs, organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba en estreta coordinació amb el consistori guixolenc, es podrà veure diumenge, 24 de gener, a partir de les 18:00 hores de la tarda. Com es porta fent al llarg de tot aquest XVI certamen de teatre, marcat per les mesures anti-Covid, les entrades es podran adquirir el mateix diumenge a la taquilla del teatre municipal. L’horari de venda de tiquets, al preu únic de 8€, serà d’11:00h a 13:00h del matí i de 17:00h a 18:00h de la tarda.

Recordeu que, amb la nova normativa de la Generalitat, no es permet la sortida del municipi de residència si no és per motius d’urgència. Per tant, les butaques del Narcís Masferrer estaran reservades per a gent exclusivament de Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.