El Cicle Gaudí estrena nou format a Sant Feliu amb la pel·lícula ‘Uno para todos’

El Cicle Gaudí estrena nou format a Sant Feliu amb la pel·lícula ‘Uno para todos’

El reconegut Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català, reprèn les seves projeccions a Sant Feliu de Guíxols amb el film Uno para todos (2020), del cineasta navarrès David Ilundain. La iniciativa, de gran valor cultural pel fet que porta a les localitats d’arreu del territori català filmografia feta i/o produïda a Catalunya, torna a la ciutat guixolenca amb més entusiasme que mai després que l’Àrea de Cultura del consistori n’hagi renovat el format. El primer visionat d’aquest 2021 serà el divendres, 15 de gener.

Si fins ara les projeccions s’oferien al Casino Guixolenc, amb el canvi d’any s’ha traslladat la ubicació a la sala Abat Panyelles de la quarta planta del Monestir. A més a més, la iniciativa, que fins ara només venia les entrades a taquilla, ha posat en marxa un sistema de venda anticipada de tiquets a través de la plataforma online Codetickets.

“Es tracta d’un espai totalment adaptat a les necessitats d’una projecció, amb plena accessibilitat”, comenta la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, en referència a la sala Abat Panyelles. La mateixa edil destaca que el nou format de la iniciativa “és la continuïtat de l’aposta de la ciutat per la cultura i pel cinema català”.

La remodelació de la proposta cinematogràfica es deu a què l’organització del Pantalla Gran, el certamen de cinema a l’aire lliure que es va celebrar l’estiu passat a Sant Feliu amb un èxit indiscutible d’assistència, ha agafat el timó del Cicle Gaudí. Entre d’altres innovacions, s’ha optat per centralitzar-ne la cartellera amb un nou apartat web: guixols.cat/cinema.

Una estrena fílmica a l’alçada de les circumstàncies

Uno para todos serà el llargmetratge encarregat d’obrir el reinventat Cicle Gaudí a Sant Feliu. El visionat serà el divendres, 15 de gener, a partir de les 20:00 hores del vespre. Les entrades es poden adquirir a Codetickets i tenen un preu de 4’50€, 3€ en el cas que tingueu Carnet Jove.

L’argument del film, dirigit pel navarrès David Ilundain i protagonitzat per actors de renom com David Verdaguer i Clara Segura, explica el següent:

Un professor interí assumeix la tasca de ser el tutor d’un classe de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que torni a classe.

Recordeu que en trobareu tota la informació a guixols.cat/cinema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.