Concert de sardanes a Sant Feliu amb les Cobles Montgrins i La Principal de La Bisbal

Concert de sardanes a Sant Feliu amb les Cobles Montgrins i La Principal de La Bisbal

Cap de setmana a ritme de sardana a Sant Feliu de Guíxols. Després que el municipi hagués d’ajornar el 2021 la Capitalitat de la Sardana a causa de les restriccions sanitàries, l’Agrupació d’aquesta dansa tradicional ha organitzat, al dissabte i diumenge4 concerts de cobla al Teatre Narcís Masferrer.

El confinament comarcal de caps de setmana i una forta tramuntana no han aturat a una cinquantena de persones de gaudir, durant el dia de diumenge, dels acords de la Cobla Montgrins i la Principal de la Bisbal. Pel que fa al dissabte, van posar la música la Cobla Tres Vents i el plat fort de la jornada, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

El teatre Narcís Masferrer ha comptat amb un 30% de l’aforament i els assistents han posat el preu final de l’entrada.

L’acte d’aquest cap de setmana s’ha pogut celebrar de manera excepcional, ja que la majoria d’esdeveniments relacionats amb la sardana s’han hagut de cancel·lar. Tant és així, que la Capitalitat de la Sardana per Sant Feliu s’ha ajornat fins al març de 2021. En un any, on ja es té experiència prèvia en organitzar esdeveniments en temps de pandèmia, la ciutat ganxona preveu acostar la dansa tradicional a les escoles, a més de reivindicar els sardanistes locals, tals com Juli Garreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.