La nova “nit de reis 2021” al palau d’esports i congressos de platja d’aro i a la sala polivalent de castell d’aro alternativa a les cavalcades

La nova “nit de reis 2021” al palau d’esports i congressos de platja d’aro i a la sala polivalent de castell d’aro alternativa a les cavalcades

La nova proposta Nit de Reis 2021 s’articula com l’alternativa a les tradicionals cavalcades als carrers del municipi el dimarts 5 de gener a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro on Ses Majestats esperen rebre la visita de totes les nenes i nens, amb inscripció prèvia i les corresponents mesures de seguretat, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Per a les famílies que tinguin un infant malalt a casa es pot organitzar una vídeo trucada dels Reis de l’Orient (cal contactar el 4 o el 5 de gener de 9 a 13 h al T 972 816 192).

En Xalarí, la mascota de turisme familiar els donarà la benvinguda, i tot seguit hi haurà un circuit amb 14 punts d’interès amb sorpreses, personatges i una ambientació màgica. A la Fàbrica de Caramels els donaran galetes i la Roda de la Sort els indicarà si aconsegueixen caramels o carbó (productes embolicats i sense gluten i disponibles també sense sucre si es demanen). Al final del recorregut podran donar la carta a Ses Majestats i asseure en unes cadires dalt l’escenari i les mares i els pares fer-los fotografies des de la pista en tres punts senyalitzats. Els Reis, ajudats pels Patges Reials lliuraran un obsequi per a tots els infants, i després com que ja haurà acabat el circuit caldrà sortir de l’equipament.

Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia i només es pot anar a una de les dues activitats, a Castell d’Aro o a Platja d’Aro.Cal escollir torn dins la franja horària de 18 a 20 h, i si s’assignen totes les places se n’obrirà una de nova de 20 a 21 h (a les dues viles) i excepcionalment de 17 a 18 h (només a Platja d’Aro). No s’hi podrà accedir sense inscripció prèvia i qui s’hi presenti sense, l’haurà de fer en aquell moment i el sistema assignarà el torn en què hi hagi disponibilitat. Els empadronats al municipi abans del 30 de novembre de 2020, poden fer-hodel 21 al 27 de desembre, i després obert a tothom del 28 de desembre al 5 de gener.

Es pot fer gratuïtament en línia al portal entrades.platjadaro.com o presencialment a diversos espais municipals: OAC de Castell d’Aro (21-23 i 28-30 de desembre · 4 i 5 de gener · 9-13 h), Oficina de Turisme de Platja d’Aro (21-24 i 28-31 de desembre · 4 i 5 de gener · 9-13 h),  Àrea de Joventut al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (21-23 i 28-30 de desembre · 9-13 h) i a la taquilla del Cicle de Nadal d’Espectacles Familiars (27-30 de desembre · 2 i 3 de gener · 17.30-19.15 h). Una persona pot retirar un màxim de 6 entrades; com a mínim hi haurà d’assistir un adult i amb un màxim de dos per família (4 infants+2 adults o 5 infants+1 adult); i no hi pot accedir cap menor sense acompanyant major de 18 anys. Les mesures Covid són l’ús obligatori de mascareta per a majors de 6 anys, comprovació de temperatura per accedir-hi, no està permès menjar a l’interior i cal mantenir la distància de seguretat. Altres activitats familiars de Nadal al municipi són la Gimcana de Nadal d’en Xalarí, el Cicle de Nadal d’Espectacles Familiars, l’exposició de Diorames, Pessebres i Composicions Nadalenques i la Fira de Playmobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.