El parc infantil de nadal de platja d’aro “el mar dels nens” es reconverteix en un nou “cicle de nadal d’espectacles familiars” en la seva 25a edició

El parc infantil de nadal de platja d’aro “el mar dels nens” es reconverteix en un nou “cicle de nadal d’espectacles familiars” en la seva 25a edició

El tradicional Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro El Mar dels Nens, compleix enguany el seu 25è aniversari adaptant-se a les circumstàncies actuals i es reconverteix en un nou Cicle de Nadal d’Espectacles Familiars cada tarda, del27 al 30 de desembre i el 2 i 3 de gener (18 h) al Palau d’Esports i Congressos, amb entrada anticipada i complint tots els requisits de seguretat. D’aquesta manera la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró manté l’aposta per continuar oferint activitats adreçades per als més menuts en aquestes dates, malgrat no es puguin fer tallers, inflables i altres propostes grupals.

Iniciarà el cicle la companyia Dreams Teatre amb l’espectacle de teatre musical Els tres porquets (diumenge 27 de desembre), i l’endemà hi actuarà Soy La Fiesta amb i la seva proposta d’humor, música i globoflèxia The Show Balloon (dilluns 28 de desembre). Les sessions continuaran amb l’espectacle d’animació d’en Rikus, Visca la festa per Nadal (dimarts 29 de desembre), i tota la màgia de David El Mag i la seva proposta Viu la Màgia! (dimecres 30 de desembre). Les dues darreres sessions seran a càrrec de El Gripau Blau i el seu espectacle d’animació Un Nadal Musical (dissabte 2 de gener) i Cirquet Confetti i el show de circ i música Musicirc (diumenge 3 de gener).

Les entrades ja estan a venda a 2.50 euros per persona (a partir de 2 anys) i espectacle, i es poden adquirir anticipadament al portal de venda entrades.platjadaro.com fins que s’esgotin (i en cas d’anul·lació es retornarà l’import). Si n’hi ha de disponibles es poden comprar a la taquilla del Palau d’Esports i Congressos els dies dels espectacles a partir de les 17 h, però no es podrà accedir a l’equipament un cop l’espectacle hagi començat. Les mesures Covid són les següents: ús obligatori de mascareta per a majors de 6 anys, comprovació de temperatura per accedir a l’espectacle, no està permès menjar a l’interior i cal mantenir la distància de seguretat.

També hi ha més propostes de caire familiar durant l’època de Nadal al municipi. Fins a l’11 de gener es pot participar a la nova Gimcana de Nadal d’en Xalarí: el peluix de la mascota del turisme familiar s’amaga disfressat en més d’una quarantena d’aparadors, i amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes podrà recollir el seu obsequi a l’Oficina de Turisme. També es pot gaudir de l’exposició d’obres del 41è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques i dels treballs de Nadal de les escoles al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro:, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener (17-20 h), 27 de desembre, 2 i 3 de gener (11-13 h i 17-20 h). La Nit de Reis 2021és l’alternativa a la Cavalcada perquè tots els infants puguin veure a Ses Majestats els Reis de l’Orient a la Sala Polivalent i el Palau d’Esports i Congressos, dimarts 5 de gener (18-20 h) amb tots els protocols de seguretat i inscripció prèvia: empadronats del 21 al 27 de desembre, i obert a tothom del 28 de desembre al 5 de gener en línia al portal entrades.platjadaro.com o a l’OAC de Castell d’Aro, Oficina de Turisme, Àrea de Joventut i Mar dels Nens. I darrerament encara la Fira de Playmobil el 8, 9 i 10 de gener al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.