La Colla Gegantera Ganxona engega dues iniciatives per aquest Nadal

La Colla Gegantera Ganxona engega dues iniciatives per aquest Nadal

La Colla Gegantera Ganxona proposa dues activitats per aquestes festes de Nadal adaptades a l’actual situació sanitària. Una de les iniciatives és repartir els capgrossos, gegantons i cavalls per diferents comerços de Sant Feliu, cadascun amb una bústia reial, per recollir totes les cartes dels nens i nenes per fer-les arribar als Reis Mags d’Orient.  En total hi participen 22 establiments de tota la ciutat.

A més, es proposa als infants que es facin una foto amb els capgossos i les comparteixin amb la Colla Gegantera a través de les seves xarxes socials o per correu electrònic a collageganteraganxona@gmail.com

Una altra de les propostes està relacionada amb alumnes de 4t. d’ESO de l’IES Sant Feliu, engegant la iniciativa “Fem campanya de Nadal, dinamitzem el comerç local“, on els alumnes visiten establiments de tota la ciutat i fan accions per promoure el comerç a Sant Feliu.

Podeu accedir al web de la colla i consultar totes les seves iniciatives i els establiments col.laboradors, a més d’un vídeo que han creat per l’ocasió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.