‘La Màgia de Nadal’, l’itinerari nadalenc que es podrà visitar als Jardins del Monestir els dies 18, 19 i 20 de desembre

‘La Màgia de Nadal’, l’itinerari nadalenc que es podrà visitar als Jardins del Monestir els dies 18, 19 i 20 de desembre

L’Associació de Festes Ganxones ha organitzat La Màgia del Nadal,un recorregut de caire totalment nadalenc que es podrà visitar a Sant Feliu de Guíxols els dies 18, 19 i 20 de desembre. El lloc escollit són els Jardins del Monestir, escenari on l’any passat la mateixa entitat va muntar un pessebre vivent que va obtenir una gran resposta del públic.

L’aposta és, ara, un circuit a l’aire lliure que gaudirà de totes les mesures de seguretat contra la Covid-19 i a través del qual es podrà viure i veure tots els personatges simbòlics d’aquest període de l’any amb la màgia que els caracteritza. De fet, el recorregut s’ha dividit en tres ambientacions: l’Orient, el Pol Nord i Catalunya.

L’esdeveniment destaca, d’una banda, perquè compta no només amb l’organització de l’Associació de Festes Ganxones, sinó també amb la col·laboració de l’Agrupació Teatral Benet Escriba i de l’Escola de Música de Sant Feliu. De l’altra, l’activitat és de caràcter benèfic i destinarà part dels ingressos a la Creu Roja i Càritas.

La presidenta de l’entitat organitzadora, Marce del Río, comenta que l’activitat és “familiar” i que “està orientada a buscar-nos el somriure i treure el nen que portem dins“. “Primer de tot visitarem l’Orient: patges reials, el naixament de Jesús, etc.”, explica la mateixa del Río, que diu que “seguidament ens trobarem amb el Nadal característic de Catalunya, amb elements com el Tió i els Pastorets”. “Per últim, el viatge acabarà al Pol Nord, amb la visita al Pare Noel i els seus elfs”, conclou la presidenta de l’Associació de Festes Ganxones.

L’itinerari nadalenc La Màgia del Nadal seguirà l’horari tots tres dies de 18:00 hores de la tarda a 20:30 hores del vespre. El preu de l’entrada és de tan sols 3€, i es pot adquirir anticipadament per Internet a través de la plataforma Codetickets o bé presencialment a la Llibreria Nobel i a la Perruqueria Neus Patón. Cada passi tindrà una durada de 30 minuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.