MUSEUS Visita al passat, el present i el futur de la terrissa

MUSEUS Visita al passat, el present i el futur de la terrissa

Segons Informa Tribuna Ganxona Aquells a qui agrada visitar museus, conèixer el patrimoni que ens envolta i també el que ens és més llunyà, aquells a qui, en definitiva, interessa la cultura i tot allò que tingui a veure amb aquest àmbit, no els costa gaire que la visita a un museu els faci passar una bona estona i sempre hi ha allò de nou que no sabien, allò que mai havien vist o allò que els recorda quelcom que van veure en un altre lloc. Això no treu  que hi hagi ocasions que un lloc, un museu o un monument no només nteressen i/o agraden, sinó que sorprenen més del que es pot esperar.

Aquest és el cas del Museu de la Terrissa de Quart, que un grup d’Amics del Museu varen tenir ocasió de visitar aquest passat dissabte. Integrat en un edifici magnífic com és l’antiga Bòbila de Can Ginesta i amb una moderna i didàctica museografia, aquest nou centre cultural porta al visitant a conèixer una història que recorre des dels primers processos d’industrialització de la terrissa fins a les últimes novetats, tot fomentant els valors de la tradició i de la cultura artesana de la zona.
Des de l’Associació d’Amics recomanen ferventment la visita a aquest nou museu, que els ha deixat amb un bon regust de boca.
La propera activitat prevista per al mes de desembre serà el dissabte 17 al matí, i consistirà en una visita guiada a la Col·lecció de Diorames del Germà Gilbert Galceran, monjo del Monestir de Solius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.