L’Escola de Música continua funcionant amb classes virtuals

L’Escola de Música continua funcionant amb classes virtuals

L’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro informa que la seva activitat segueix funcionant telemàticament. D’acord amb les directrius del Procicat, les activitats artístiques no reglades -com ho són les de les escoles de música autoritzades- no tenen permís per a fer classes presencials des del passat 2 de novembre de 2020. L’aula de la ciutat guixolenca, però, assegura que les seves lliçons se segueixen impartint amb normalitat a través de plataformes en línia.

Amb l’allargament de les mesures per part de la Generalitat, el retorn a la presencialitat haurà d’esperar, com a mínim, fins al 23 de novembre. Fins que no sigui així, l’Escola de Música continuarà oferint classes virtuals, unes classes que s’han pogut perfeccionar gràcies a l’optimització dels recursos digitals que s’estan fent servir ja des del primer confinament. Plataformes com YouTube, Classroom, Google Meet i Zoom estan garantint una molt bona comunicació amb l’alumne i les famílies, i també hi fa molt l’enviament de material didàctic en formats com el PDF.

Amb tot, l’aula comunica que roman a l’expectativa de quan es podran reobrir les aules físiques i n’informaran tan bon punt pugui ser així.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.