Sotrac es reinventa amb ‘La nit dels ignorants’

Sotrac es reinventa amb      ‘La nit dels ignorants’

El grup té previst publicar el seu segon àlbum durant el primer trimestre del 2021. El van gravar el juliol del 2019 als estudis La Vall, amb Noel Campillo

“Tenim sensacions molt bones, com si estiguéssim escalant posicions”, diuen els membres de Sotrac sobre el recent llançament del seu nou single i videoclip, La nit dels ignorants: es va estrenar el 22 de setembre a Youtube i ja s’apropa a les 42.000 visualitzacions. La nit dels ignorants (U98 Music) és el primer avançament del seu segon àlbum, encara sense títol, que està previst que es publiqui durant el primer trimestre del 2021. De fet, el disc està gravat des del juliol del 2019, quan Sotrac va estar treballant intensament durant un mes en les noves cançons a l’estudi La Vall, que dirigeix Marc Martín a Santa Eulàlia de Ronçana, on el trio ja va enregistrar el seu primer disc, Sota el roure (RGB Suports, 2017). En aquella ocasió va ser el mateix Martín qui es va encarregar de la producció, però en el nou disc Sotrac ha treballat amb Noel Campillo, excomponent de No Way Out que també forma part de l’equip de producció de La Vall. “Amb en Marc va anar molt bé en el primer disc, però ara necessitàvem un canvi perquè el nou disc no fos continuista, i ara estic convençuts que treballar amb en Noel ha estat la millor decisió que hem pres mai”, expliquen Helena Tamayo (veu i flauta), Artur Comas (guitarra i veu) i Gerard Cortés (guitarra i veu), els tres músics de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols –el videoclip, realitzat per Paula Nuell i Martí Llavina, es va gravar entre Llagostera i Rosamar (Santa Cristina d’Aro)– que formen el nucli dur de Sotrac. El grup es completa amb Hamza Hrich, baix –en el disc el baixista és Xevi Serrat– i Edgar Garcia, bateria.

El segon disc, que Sotrac tenia previst publicar inicialment a principis d’aquest estrany 2020, arriba amb vents de canvi per al grup: “Hi ha canvis en el so, en la imatge, en el missatge… Potser no són canvis dràstics, però sí que hi ha una evolució clara. Aquest disc l’hem treballat amb més experiència i maduresa que el primer. Volíem comprovar fins on érem capaços d’arribar i creiem que el resultat és molt satisfactori: hem triat aquesta cançó com a primer single, però podria haver estat qualsevol altra cançó de l’àlbum.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.