Txenia i Ramon Cardo posen punt i final al Festival Portaferrada 2020

Txenia i Ramon Cardo posen punt i final al Festival Portaferrada 2020

La cantant Txenia i el saxofonista Ramon Cardo han estat els encarregats de tancar l’edició d’enguany del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Dues actuacions que s’han fet a l’espai Guíxols Arena, on s’ha concentrat tota l’activitat del certamen.
 
El Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols va tancar l’edició d’enguany a ritme de pop i jazz. Ho va fer amb un doble concert de Txenia i Ramon Cardo, els encarregats de po sar punt i final a una edició ben diferent, marcada per la crisi sanitària del coronavirus.

La primera d’actuar va ser la cantant, que va aportar un toc indie amb la seva fusió de pop i música electrónica. Això sí, sense deixar de banda unes lletres molt profundes i treballades.

Li va agafar el relleu Ramon Cardo, un dels referents del jazz a l’estat espanyol, amb el seu nou projecte: tRAÇ, un trio de piano amb segell empordanés dedicat a la interpretació tant dels grans noms del jazz modern com de la composició pròpia.

El repertori triat per l’ocasió va repassar diferents temes de la década de 1960 amb grans noms com Thelonious Monk, Charles Mingus o Wayne Shorter. Una interpretació enérgica i fidel a la sonoritat i caràcter original dels temes que van estrenar l’any passat al Sunset Jazz Club de Girona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.