Aquest divendres EMAD projecta a la biblioteca de SFG el curtmetratge “Ombres”

Aquest divendres EMAD projecta a la biblioteca de SFG el curtmetratge “Ombres”

Segons Informa Radio Sant Feliu La projecció del documental Ombres realitzat per produccions Vinagreta i Video Pplay Serveis,  es presentarà el proper divendres dia 11 de novembre a les 18,30 en sessió de cinefòrum a la biblioteca del Centre Cívic Tueda , on també de celebrarà un col·loqui que anirà a càrrec de la psicòloga d’EMAD Sant Feliu, Anna Puig Alemán.

La projecció és una alternativa a la projecció de l’audiovisual “Alzheimer, un repte a l’estima” programat pel passat dia 30 de setembre amb motiu del Dia de l’Alzheimer i que per motius tècnics no es va poder projectar.

Les germanes Marina i Sílvia Yxart formen Vinagreta: una empresa de disseny, comunicació i creativitat amb seu a Torroella de Montgrí. Aliada amb la productora bisbalenca Vídeo Play, Vinagreta ha realitzat el curtmetratge Ombres, la història d’una amistat entre un avi i una nena.

Tot i que el guió el signa la Sílvia i la Marina s’ha encarregat més de la realització, les dues germanes comparteixen l’autoria de tot el procés, seguint el bon exemple d’altres tàndems fraternals.Josep Alemany, un home de 81 anys de Vulpellac –on es va rodar bona part del film–, i Júlia Martí, una nena d’11 anys de Palamós, han interpretat els papers protagonistes d’aquesta història en què un home gran “viu com si no veiés que hi ha coses que ja no pot fer”. En Josep no havia fet mai d’actor, però ho ha compensat amb molta disciplina i sensibilitat, i de la nena, que procedeix d’una nissaga de teatre infantil (Els Cosinets), diuen que té “un magnetisme brutal”. Aquesta pel·lícula de ritme lent és “com el dia a dia d’un avi” i clou amb un final “molt sorprenent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.