Sant Feliu de Guíxols programa dos concerts al juliol de la gira final de Txarango amb entrades ja a la venda

Sant Feliu de Guíxols programa dos concerts al juliol de la gira final de Txarango amb entrades ja a la venda

Després de més d’un any fora dels escenaris, Txarango torna amb tres grans notícies: un nou disc, una gira única i el final del seu viatge com a formació musical. Aquesta propera primavera sortirà a la llum el que serà el seu 4t disc i començaran així una gira molt especial que tancarà l’etapa d’aquest grup referent a Catalunya. Per fer-ho, tocaran a 16 municipis, entre ells Sant Feliu de Guíxols. Actuaran al recinte del Guíxols Arena dos dies, el 10 i 11 de juliol de 2020.

Les entrades ja es poden comprar a través del web www.txarango.coop. L’aforament és limitat i les entrades s’estan venent molt ràpid, s’ha recomanat als interessats que no s’esperin a adquirir-la a última hora. Les entrades es venen a través d’una plataforma anomenada Ticketic , un sistema de venda d’entrades cooperatiu que permetrà destinar les “despeses de gestió” a projectes socials. S’han posat a la venda 3 tipus d’entrada: l’entrada general, per viure el concert drets a peu d’escenari; la graderia, per viure el concert asseguts i la de menors de 3 anys. Els menors de 16 anys hauran d’entrar amb tutor legal o bé  amb una autorització signada. La carpa compta amb un espai adequat per a persones amb mobilitat reduïda.

Txarango farà la seva última gira amb un espai propi en forma de circ, el típic circ ambulant de tota la vida, que aniran traslladant a cada poble que visitin. Cada dia d’espectacle, el recinte de la gira obrirà les portes a les 19:00h amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc. A les 21:30h començarà el concert de Txarango dins la carpa i, un cop acabat el concert, hi haurà Dj’s per a qui vulgui seguir ballant i gaudint de l’espai.

“El gran circ” és una gira de comiat i alhora de celebració de 10 anys sobre els escenaris del grup. Comptarà amb la col·laboració d’altres artistes: el talent artístic del director i escenògraf Lluís Danés, artistes del món del circ i també altres músics que aniran sumant-se a cada parada.

Serà una gira plena de novetats i sorpreses. El grup ja ha anunciat que estan participant en la creació d’una cooperativa de barres i cervesa artesana per a poder donar servei a esdeveniments culturals sense haver de recórrer a les grans marques. Estrenaran una cervesa durant la gira que ben aviat podrà abastir els espais que així ho vulguin.  La intenció és fer el mínim impacte possible, fer una gira sense residu plàstic i sense lavabos químics. Tot el residu, que serà orgànic provinent dels espais de menjar i dels lavabos secs, servirà per donar vida a un projecte de permacultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.