Lídia Masllorens exposa per segona vegada als espais municipals de Cassà de la Selva

Lídia Masllorens exposa per segona vegada als espais municipals de Cassà de la Selva

L’artista el 2013 va ser guardonada amb el Premi de Pintura de la Fundació Vila Casas, que li va obrir les portes a la professionalització de la mà de la Galeria Miquel Alzueta. Des de llavors, la seva pintura  s’ha exposat a multitud de galeries i fires d’art a Barcelona, París, Los Angeles, Dinamarca, Osaka, Londres, Miami i Nova York, entre altres.

Ara, de nou Masllorens retorna a Cassà de la Selva, poble on s’origina part del secret del seu èxit. A l’exposició “Monotips” podrem veure un treball de retrats en primers plans que busquen la semblança envers el model, i que evoluciona cap al no-retrat, que és com ella anomena les cares que li són útils en la seva recerca personal. I és que la llibertat que li aporten les pinzellades descontrolades revelen sentiments i emocions que ens deixaran entreveure alguns rostres més coneguts que altres al poble cassanenc.

Amb aquesta exposició entendrem el resultat del joc artístic atzarós. A través de la tècnica del monotip l’artista ha anat experimentant la seva feina de manera cíclica fins a obtenir un resultats que l’han convençut. La voluntat final de Masllorens és sintetitzar al màxim, amb el mínim de pinzellades, tot això amb un treball d’una limitadísima gamma de tons al voltant del negre, el color que els conté a tots i a cap.

L’exposició s’estructura en dues parts, d’una banda a la Sala d’Exposicions Can Trinxeria, i de l’altra, a la Sala d’Exposicions La Coma; ambdues restaran obertes des del 20 de desembre fins al 2 de febrer, els dissabtes, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h i els diumenges, d’11 a 14 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.