Es presenten les obres del Guíxols Escena 2020

Es presenten les obres del Guíxols Escena 2020

El Guíxols Escena torna aquest 2020 amb noves propostes artístiques. Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es presenta una nova edició del teatre professional a la ciutat per gaudir-ne durant la primavera, amb una programació que ofereix quatre destacades propostes: “Cançó per tornar a casa” de la companyia T de Teatre, “Píndoles-Microteatre” de teatre acció de petit format, “La dona del 600” amb un gran repertori sobre l’escenari i “Els Brugarol”, una producció signada per Ramon Madaula.

És programació pensada per acollir al públic interessat en les arts escèniques en diversos gèneres i formats. Es pretén arribar també a nous públics a través de campanyes de sensibilització. Ja s’ha començat a treballar amb el públic menor de 25 anys.

Les entrades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols o bé per internet (trobareu els links a cadascun dels espectacles més avall). També es pot adquirir un abonament aquí.

PROGRAMACIÓ:

Dissabte 7 de març, 21h

 

 

‘CANÇÓ PER TORNAR A CASA’ Cia. T de teatre

Autoria i direcció: Denise Despeyroux

Traducció: Sergi Belbel

Repartiment: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla,  Jordi Rico i Àgata Roca

Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

Sinòpsi

Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure al vell casalot heretat de la seva mare en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res. Però el destí vol que, mentre es produeix aquest retrobament, coincideixin dos fets més. D’una banda, el dramaturg cèlebre, que ha estat sempre un llop estepari que fuig de la societat, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure, amb la seva ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici. Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonás, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.

Compra les entrades aquí 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.