Castell-Platja d’Aro convoca el Premi Jordi Comas per a projectes de recerca locals

Castell-Platja d’Aro convoca el Premi Jordi Comas per a projectes de recerca locals

La proposta guanyadora serà premiada amb 4.500 euros Els treballs descartats podran ser valorats en futures edicions si queden desertes

 

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha obert la convocatòria del vuitè Premi Jordi Comas de recerca local, dotat amb 4.500 euros, per al millor projecte de recerca sobre el municipi. La convocatòria ja és oberta i les propostes es poden lliurar fins al 5 d’octubre de 2019 a la biblioteca.

El veredicte es farà públic durant la Setmana de la Ciència d’enguany i el treball final, amb una extensió mínima de 100 pàgines i suport fotogràfic o gràfic corresponent, cal lliurar-lo abans no acabi l’any 2020. El guanyador té, per tant, un any per realitzar el seu projecte.

Alhora es manté la possibilitat que els treballs no premiats puguin ser valorats automàticament en les futures edicions de la convocatòria si els autors ho autoritzen, generant-se així una borsa de projectes per reduir la possibilitat que es declari desert el guardó, com va passar l’any 2016. La concessió de la beca s’efectua en dos moments: lliurament del premi (2.000 euros) i un cop presentat el treball final i obtingut el vistiplau del jurat (2.500 euros). No s’admeten obres que hagin obtingut altres beques per a la realització del mateix treball de recerca. El consistori pot publicar el treball en format de llibre (complet o un resum del mateix), com ja ha fet en les primeres edicions del premi, amb la voluntat de generar una col·lecció de monografies locals.

El jurat està format pel regidor de Cultura de l’Ajuntament, Josep Amat; el director de la revista Gavarres,Pitu Basart; l’editor de la Revista del Baix Empordà, Gerard Xarles, i el director de la Fundació Jordi Comas, Lluís Poch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.