Petits grans ‘remakes’

Petits grans ‘remakes’

El Gran Showman, de Lupard Films, que recrea una escena musical de la pel·lícula homònima de Michael Gracey sobre la vida del fundador del circ Ringling Brothers and Barnum & Bailey Circus, va rebre dissabte el primer premi atorgat pel jurat de la 9a edició del concurs Miniremakes, organitzat per l’associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la llibreria 22 de Girona. Un centenar de persones van assistir a l’acte, celebrat a la sala polivalent de Castell d’Aro, amb la projecció dels 21 miniremakes –recreacions d’escenes de pel·lícules, sèries i videoclips– presentats a aquesta edició, amb rècord de participació, i la posterior entrega de premis.

El jurat, format per Xavi Pérez, Maurici Jiménez i Xavier Castillón, també va triar com a segon premi The Neon Demon, de Jaume Cusí. A més, el guardó del públic, escollit per votació popular en el mateix acte, va ser per a Arde Madrid, de Manel Gallart. Els premis de caràcter honorífic van recaure en Swiss Army Man, de Mireia Belmonte (premi Llibreria 22) i Jurassic Park, d’Antonio Gemar (premi Arocinema).

Totes les produccions participants en aquesta i en altres edicions del concurs Miniremakes es poden veure al lloc web de l’entitat organitzadora: www.arocinema.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.