Santa Cristina d’Aro celebra la revetlla de Sant Jordi amb una lectura dramatitzada de cartes del segle XIX

Santa Cristina d’Aro celebra la revetlla de Sant Jordi amb una lectura dramatitzada de cartes del segle XIX

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, a través de la Biblioteca Municipal Baldiri Reixac, l’Escola Municipal de Música i l’Espai Ridaura, i Omnium organitzen dissabte, com a revetlla de Sant Jordi, una lectura dramatitzada de cartes d’escriptors i escriptores del segle XIX, intercalada amb la interpretació de peces musicals en directe de l’alumnat i professorat del centre musical local. L’esdeveniment cultural, “Escriure: necessitat o plaer?”, tindrà lloc a les 19 hores a l’Espai Ridaura. L’acte, obert al públic en general, va adreçat especialment al públic adult, combinant la lectura de l’art epistolar amb interpretació de peces musicals Al final de l’acte, cap a les 21 hores, hi haurà un refrigeri per a tots els assistents. Enguany se celebra la tercera edició de la lectura de cartes privades d’escriptors i escriptores intercalades amb interpretacions de peces musicals. L’any 2017 es va començar amb la lectura de les cartes a l’exili entre Josep Trueta i Pau Casals.

En aquesta edició, es llegiran cartes de Jane Austen, Lord Byron, Charlotte Brontë, Gustave Flaubert, George Sand i Oscar Wilde. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Mª Àngels Cabré, escriptora i directora de l’Observatori Cultural de Gènere. D’altra banda, s’interpretaran les peces Al matí de Peer Gynt (Edvard Grieg), Dansa de la Fada de Sucre (Pyotr Ilyich Txaikovski), El cavall de Búffalo Bill, Valse triste (Franz von Vecsey) i Sonata per a violoncel i piano (Frederic Chopin).

D’altra banda, el dimarts 23 d’abril, a les 17 hores, és farà la festa infantil de Sant Jordi al pati de la biblioteca, amb la família Guirigall. Una hora més tard, tindrà lloc l’entrega dels premis del Concurs Mercè Rodoreda i de l’obra de teatre Cyrano de Bergerac. En acabar el lliurament, hi haurà una xocolatada popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.