‘Entre dos aguas’, nou film del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols

‘Entre dos aguas’, nou film del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols

Aquest divendres 15 de març el Cicle Gaudí porta a la nostra ciutat la pel·lícula Entre dos aguas del director Isaki Lacuesta i protagonitzada per Israel Gómez i Francisco José Gómez.

 

Sinopsi:

Isra i Cheíto són dos germans gitanos: l’Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a Infanteria de la Marina. Quan l’Isra surt de la presó i el Cheíto torna d’una llarga missió, tornen a l’illa de San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens.

Han passat dotze anys des de La leyenda del tiempo, la pel·lícula de Lacuesta quan l’Isra i el Cheíto eren adolescents. Ara l’Isra retorna a San Fernando per recuperar a la seva dona i les seves filles. Però, com aconseguirà tirar endavant en el lloc amb la taxa d’atur més alta d’Espanya?

La seva recerca de redempció, la seva necessitat d’ordenar les seves vides i reconciliar-se uneix a l’Isra i el Cheíto una vegada més.

 

El film es podrà veure al Casino Guixolenc a les 21h i el preu de l’entrada general serà de 4.5€, 3.5€ per aquells i aquelles que disposin del Carnet Jove de Catalunya i els socis del Club Vanguardia podran obtenir un 2×1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.