III CREATIVA’T: Exposició antològica d’Alberto de Udaeta

III CREATIVA’T: Exposició antològica d’Alberto de Udaeta

Divendres 22 de febrer a les 18h, s’inaugura l’exposició antològica d’escultures d’ALBERTO de UDAETA, que tindrà lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta exposició s’emmarca dins el projecte CREATIVA’T. Exposició ideada, comissariada i produïda pels alumnes de 2n de Batxillerat artístic de l’INS St Elm de Sant Feliu de Guíxols.

Enguany es celebra la 3a edició del projecte Creativa’t, en les anteriors edicions s’ha comptat amb els artistes Trevor Skinner, Carles Piqueras i enguany amb l’escultor Alberto de Udaeta.

El projecte consisteix en mostrar als alumnes de batxillerat artístic, la tasca de comissariat d’exposicions i totes les necessitats, planificacions i coordinació necessàries per produir una exposició de manera professional.

Per això es compta amb artistes professionals que s’impliquen en el projecte per tal de cedir l’obra que els alumnes escullen per fer el discurs expositiu a banda d’establir trobades amb els estudiants per donar a conèixer la trajectòria, tècniques, treballs, etc.

L’exposició d’enguany presentarà les escultures d’Alberto de Udaeta en format d’antològica, ja que es podrà veure des de la primera obra realitzada per l’artista fins a la darrera producció. Escultures però també maquetes, fotografies i vídeos, per acompanyar el discurs expositiu comissariat per la vintena d’alumnes que formen part del projecte.

Les sessions teòriques han comptat també amb la visita al taller de l’artista i una sortida a la foneria per veure el treball de producció d’una escultura, des de l’esbós, la maqueta fins a la producció en material noble.

Aquest projecte compta amb les Tutores Olga Massaguer i Laura Pumar de l’Ins St. Elm i la direcció del projecte per part de Montse BarniolCap de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

L’exposició es podrà visitar lliurement de dilluns a divendres de 10 a 14,30h, dissabtes de 10 a 18h i diumenges de 10 a 14.30h, fins el 17 de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.