Els Pets, a Porta Ferrada

Els Pets, a Porta Ferrada

Els Pets actuaran el dijous 1 d’agost a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, dins el 57è Festival de la Porta Ferrada, que ahir també va avançar les actuacions al mateix escenari del cantant asturià Melendi, el 13 d’agost, i el sevillà Beret, el 15 d’agost. Les entrades per a aquests concerts ja estan a la venda al web del festival, amb preus que van dels 35 als 46 euros.

Amb aquests ja són vuit els concerts que ha anunciat el Festival de la Porta Ferrada , organitzat per la promotora The Project. També actuaran aquest estiu al festival de Sant Feliu els argentins God Save The Queen (29 de juliol), una de les principals bandes d’homenatge al grup de Freddie Mercury; Luz Casal (6 d’agost); Patti Smith amb la seva banda (7 d’agost), Manuel Carrasco (9 d’agost) i The Human League (14 d’agost).

El concert d’Els Pets a la Porta Ferrada és un dels primers concerts que, juntament amb la seva participació al Canet Rock, el grup de Constantí ha anunciat per a aquest estiu, dins la gira de presentació del seu setzè disc, Som (RGB Suports, 2018). A Sant Feliu, Els Pets hi tocaran juntament amb un artista convidat encara no anunciat.

Melendi presentarà a l’Espai Port els temes del seu nou disc, Mi cubo de Rubik, previst per a aquest any i precedit pel single Besos a la lona . Pel que fa a Beret, aquest fenomen viral acumula milions de visualitzacions a Youtube, amb temes com ara Vuelve i Lo siento.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.