Molt pendents del temps per a les activitats de Halloween i la Castanyada de Platja d’Aro que per primera vegada s’agermanen

Molt pendents del temps per a les activitats de Halloween i la Castanyada de Platja d’Aro que per primera vegada s’agermanen

Aquest migdia la Federació de Colles de Carnaval confirmarà si es fan o se suspenen

La Federació de Colles de Carnaval, l’entitat que organitza les activitats de Halloween, de moment, manté les activitats.

Tanmateix, aquest migdia, la federació prendrà una decisió definitiva en funció de com evolucioni la previsió meteorològica a la tarda i us informarem a través de les nostres xarxes socials.

Si el temps ho permet, les activitats començaran  a primera hora de la tarda i es faran totes a la Plaça del Mil·lenari. Per primera, s’agermanaran les activitats de la Castanyada amb el Halloween, que fins ara se celebraven per separat. Això farà que la programació s’estengui tota la tarda i fins a la nit.

Us recordem la programació

De les 16 a les 18 h – Castanyes i Tallers (cistells, treballs manuals, maquillatge…)

De les 17 a les 19 h – Concurs de Disfresses, Espectacle infantil i Twirling.

De les 19 a les 20.30 h – Taller de Castells a càrrec dels Minyons de Santa Cristina, ambientació Cap Grossos de Platja d’Aro i Banda musical El Caliu.

De les 20.30 a les  22 h – Túnel del Terror.

A partir de les 16 h es repartiran castanyes (prèvia recollida de tiquet al Centre Cívic de Platja d’Aro, Oficina de Turisme i Federació de Colles de Carnaval).

També hi haurà servei de bar i botifarres a càrrec de la Federació de Colles de Carnaval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.