Veus en acció

Veus en acció

El Cor Geriona estrenarà demà dissabte el seu nou espectacle Geriona entre musicals, a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, dins del Festival de la Porta Ferrada (20 h, 10 i 12 euros), com una proposta adreçada al públic familiar. El cor dirigit per Imma Pascual i integrat en aquesta ocasió per catorze veus femenines presenta ara un espectacle construït a partir de les cançons d’Els Miserables, Mamma Mia, La La Land i El Petit Príncep, amb “arranjaments actuals i fidels als originals, però fets a mida perquè el públic pugui gaudir intensament de la música i del color tan característic de les veus del Cor Geriona”. De cada musical, se n’ha fet un medley dels seus temes més destacats per explicar una història determinada que “ens transportarà a altres èpoques i llocs del món”, amb bones dosis “d’amors i desamors, drama i comèdia”. En aquesta ocasió també tindran molta importància les coreografies –dissenyades per Brisa Rebés–, un dels elements que, el 2013, van fer destacar el Cor Geriona durant la seva participació en el programa Oh happy day.

Geriona entre musicals inclou també l’acompanyament instrumental de Maria Figa (piano), Oriol Tonietti (bateria) i Pere Coma (contrabaix). La dramatúrgia de l’espectacle és de Gabriel Piñuel i el vestuari, d’Emma Bover. Glòria Garcés ha creat els nous arranjaments per a les cançons d’El Petit Príncep i La La Land. En l’apartat tècnic, Toni París s’encarrega del so i Àngel Puertas, de les llums.

Format el 2001, el Cor Geriona ja va estrenar el 2016 un altre espectacle en la mateixa línia, Musicals de Broadway, al qual va seguir ara fa un any De catalanes a musicals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.