Mazoni, Fundación Tony Manero i El Pot Petit estrenen aquest cap de setmana la segona edició de La Santa de Santa Cristina d’Aro

Mazoni, Fundación Tony Manero i El Pot Petit estrenen aquest cap de setmana la segona edició de La Santa de Santa Cristina d’Aro

Els promotors de l’esdeveniment volen superar els 100.000 visitants aquest estiu

Aquesta tarda obre al públic La Santa, un dels punts de trobada obligats de l’estiu a la Costa Brava perquè ofereix una programació eclèctica amb desenes de concerts, gastronomia del món, moda, activitats familiar i molt més.

Els seus promotors han dissenyat un cap de setmana sencer d’inauguració i amb propostes per a tots els gustos i edats.

Aquesta nit, Mazoni serà el primer artista que pujarà a l’escenari de La Santa a partir de les 22.30 h. Demà, a la mateixa hora, l’espai de concerts es mourà a ritme de la música vibrant i festiva de la Fundación Tony Manero. I diumenge, dins la programació familiar de La Santa, els protagonistes seran El Pot Petit, una de les companyies familiars més populars del moment. L’espectacle començarà a les 19.30 h.

Tal com han explicat els promotors de l’esdeveniment, Carles Bassó i Julio Rico, per segon consecutiu, el Santa Cristina Horse Club es transformarà en un oasi de la moda, tendències, corners gastronòmics, copes i activitats familiars.La Santa obrirà cada dia fins el 26 d’agost, de les sis de la tarda a la una de la matinada. L’entrada serà gratuïta i el preu dels aparcaments oscil·larà entre els 5 i 10 euros. Des de la direcció recorden que no és obligatori fer ús dels aparcaments per accedir a La Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.