Sant Feliu de Guíxols, nova seu de Temporada Alta!

Sant Feliu de Guíxols, nova seu de Temporada Alta!
  • Enguany, més enllà de Girona i Salt, Temporada Alta programa espectacles a Torroella de Montgrí, Banyoles, Celrà, Bescanó, Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell

Ja s’han posat a la venda, al web de Temporada Alta, entrades de nous espectacles: Les noies de Mossbank Road (Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell), Immortal (Sant Feliu de Guíxols i Bescanó), Un cop l’any (Sant Feliu de Guíxols) i El color de la llum (Palafrugell)

Temporada Alta, que tindrà lloc del 5 d’octubre al 10 de desembre, segueix apostant per acostar la programació al territori i renova l’acord amb equipaments i institucions de diversos municipis. A més, amplia horitzons i crea aliances amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per tal de programar fins a tres espectacles al Teatre Auditori Narcís Masferrer de la població del Baix Empordà. Amb aquesta nova incorporació, Temporada Alta es podrà veure, a part de a Girona i Salt, a un total de 6 subseus: Torroella de Montgrí, Palafrugell, Bescanó, Sant Feliu de Guíxols, Celrà i Banyoles.

Avui, s’avancen també alguns dels espectacles programats en la propera edició i posa a la venda entrades pels espectacles que es podran veure a Palafrugell, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols.

El Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols acollirà Immortal, la nova proposta de Marc Angelet, una comèdia de ciència ficció que està protagonitzada per Bruno Oro, que es posarà a la pell d’un gran nombre de personatges que comparteixen una característica: són immortals. A Sant Feliu de Guíxols, també s’hi podrà veure Un cop l’any, una comèdia romàntica escrita per Bernard Slade i dirigida per Àngel Llàcer que compta amb el següent repartiment: Mar Ulldemolins i David Verdaguer. Per últim, es podrà veure també una funció de Les noies de Mossbank Road, un muntatge dirigit per Sílvia Munt amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. L’espectacle, que ha estat un èxit de crítica i públic en la passada temporada teatral a Barcelona, ara arriba a les comarques gironines en el marc de Temporada Alta. Les entrades dels diversos espectacles programats al Teatre Auditori Narcís Masferrer, a part de a la pàgina web del Festival, també es poden comprar de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.

El segon municipi que posa avui entrades a la venda és Palafrugell, subseu de Temporada Alta gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Vila Casas. La Fundació també col·labora amb la programació del Festival a Torroella de Montgrí. El Teatre Municipal de Palafrugell acollirà dues funcions, Les noies de Mossbank Road, i El color de la llum, de Ferran Joanmiquel. Aquesta última producció es va estrenar en l’edició anterior del Festival i s’emmarca dins un cicle de teatre Verbatim, un tipus de teatre documental basat en reproduir testimonis orals de personatges reals, construint així una història al voltant de vivències i fets reals. En aquest cas, la història del muntatge es centra en l’experiència de diversos fotoperiodistes. A Palafrugell, l’obra forma part de les activitats organitzades en el marc de la X Biennal de Fotoperiodisme Xavier Miserachs. A més de al web del Festival, Aquets espectacles també es poden comprar de manera presencial al Teatre Municipal de Palafrugell.

Per últim, un cop estrenat a Sant Feliu de Guíxols, l’espectacle Immortal es podrà veure també al Teatre de Bescanó el proper 24 de novembre. Properament, es presentarà la programació de Celrà, Torroella de Montgrí i Banyoles.

Les noies de Mossbank Road, l’èxit de la cartellera barcelonina, arriba a Temporada Alta

Les noies de Mossbank Road, espectacle que ha triomfat a la cartellera teatral, torna a les comarques gironines. Fins al moment, Temporada Alta ha anunciat funcions a Girona, Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell, una oportunitat única per gaudir d’aquest èxit de crítica i públic.

Altres espectacles que ja s’han presentat de Temporada Alta 2018

Des de principis del mes d’abril s’han anat avançant alguns espectacles de la propera edició de Temporada Alta i, d’alguns d’ells, ja es poden comprar entrades: Slava’s SnowShow, El Petit Príncep, 25 il·lusions (Mag Lari), La Resposta, Èdip, Les noies de Mossbank Road (a Girona), Maria Arnal i Marcel Bagés, Albert Pla i Rosario. I, evidentment, el nou paquet d’entrades que avui es posen a la venda: Les noies de Mossbank Road (Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell), Immortal, Un cop l’any i El color de la llum.

També s’han presentat les produccions i coproduccions de Temporada Alta 2018 tot i que encara no s’han posat les entrades a la venda. En total, 17 muntatges que el Festival ha produït o coproduït aliant-se amb companyies, festivals, equipaments i institucions nacionals i internacionals. Alguns dels muntatges destacats que s’han presentat son: La néta del Sr. Linh, un muntatge dirigit per Guy Cassiers amb Lluís Homar com a únic protagonista; L’omissió de la família Coleman, versió catalana del muntatge en la que l’argentí Claudio Tolcachir dirigirà actors catalans; Uncanny Valley, una coproducció amb Rimini Protokoll i direcció d’Stefan Kaegi o MACHO MAN, una instal·lació escènica d’Àlex Rigola.

Consulta aquí tots els espectacles que es posen a la venda

www.temporada-alta.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.