Diumenge de teatre a la Casa Irla: “Set maneres de ser Hamlet”

Diumenge de teatre a la Casa Irla: “Set maneres de ser Hamlet”

El proper diumenge 15 de juliol hi haurà una activitat destacable a la Casa Irla: a les 20h, Teatre amb l’obra de Josep Pere Peyró  “Set maneres de ser Hamlet“, organitzat per Aleph Associació, amb entrada a 10 €.

“Un Hamlet clàssic, un grammelot (joc d’imitació de llengües), un Hamlet canalla, el que culebroneja, el folklòric, el mimat, i així fins a set maneres divertides d’actuar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil davant un joc de variacions que capgira, irreverent, la tragèdia en comèdia” (Josep Pere Peyró)
Format a la Sala Beckett de Barcelona, Josep Pere Peyró ha treballat de professor d’interpretació i dramatúrgia a nombroses universitats i escoles de dins i fora de Catalunya. Com a autor i director, destaquen Jocs d’artifici (1987), La trobada (1994), Quan els personatges de Cartier-Bresson (1995), Una pluja irlandesa (1995), Deserts (1996), Maleïts (1998), Nina (2001), Les portes del cel (2004) o La tanca (2007). Moltes d’elles han estat traduïdes i representades a altres llengües. Al llarg de la seva trajectòria també ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen el Premi de la crítica de Barcelona per Deserts, el Premi de la Crítica del Festival Internacional de Xile per Una lluvia irlandesa o el Premi de la Crítica Serra d’Or per Les portes del cel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.