Anna Frank, demà al pati de la biblioteca de Santa Cristina d’Aro

Anna Frank, demà al pati de la biblioteca de Santa Cristina d’Aro

La biblioteca municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro organitza per sisè any consecutiu el cicle Literatura a la fresca. En aquesta edició, que es fa sempre al pati de l’equipament municipal abans de l’inici de la Festa Major i el Festival de Música, hi haurà una representació teatral amb música, demà divendres, i el dimecres 18 de juliol, la presentació d’un llibre i la visita a una exposició fotogràfica. Els dos esdeveniments culturals, de petit format, començaran a les 20,30 hores.

L’espectacle teatral i musical és “La casa del darrere”, basat en El diari d’Anna Frank, de la companyia La Immortal. La representació ens situa en temps de guerra, però també en temps de supervivència, d’ajuda mútua, de descobriment, de valors. Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc intèrprets molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors són els protagonistes i ens porten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d’aquí. Actors i músics: Enric Alcaraz (acordió), Núria de Calella, Quirze Egea (saxo i tenora), Marc Egea (flauta), Clara Folgado (guitarra), Elies Pous (fagot) i Mar Rodríguez (veu i flauta). “Vam triar aquesta representació perquè quan vàrem fer les visites escolars per Sant Jordi on vàrem donar a conèixer els llibres “Biografies”, la que va agradar més als i les alumnes va ser la historia d’Anna Frank”, recorda la directora de la biblioteca, Isabel Pernal. A més, Pernal va recordar que durant les redaccions del Concurs Infantil Mercè Rodoreda d’enguany hi van haver moltes narracions que es basaven en aquest personatge.

El 18 de juliol hi haurà Els vermuts de l’ase, que és un monòleg delirant del poeta Josep Pedrals sobre el clàssic de l’escriptor medieval mallorquí Anselm Turmeda “Disputa de l’Ase”. Durant el monòleg, els assistents podran degustar un vermut. En acabar, s’inaugurarà l’exposició de fotografies del concurs sobre burros, rucs i ases que ha convocat la mateixa biblioteca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.