Carles Francino emetrà La Ventana, de la cadena SER, el proper divendres 6 de juliol

Carles Francino emetrà La Ventana, de la cadena SER, el proper divendres 6 de juliol

El programa La Ventana, de la Cadena SER, que s’emet per tota Espanya i el món a les tardes, de dilluns a divendres (16 a 19h), s’emetrà el proper divendres des de Sant Feliu de Guíxols (Monestir). El programa tractarà diferents temes d’actualitat dominant, però també farà especial incidència en els principals elements promocionals de la nostra ciutat: l’exposició de l’espai Carmen Thyssen, el Festival de la Porta Ferrada i el festival d’humor Singlot, entre altres.

L’equip de Carles Francino, líder a la ràdio espanyola a les tardes, s’ha fixat en aquests temes com a carta de presentació d’una destinació turística com Sant Feliu de Guíxols, en la qual l’art i la cultura -amb l’exposició Thyssen i els festivals- són el principal reclam promocional, a banda de la platja i l’entorn natural.

El programa té una audiència d’uns 880.000 oients, líder a les tardes a Espanya. A banda de la programació radiofònica, l’emissora porta ja uns dies anunciant el programa per les xarxes socials, i alhora fent especial ressò en Sant Feliu de Guíxols i la seva oferta cultural. L’espai de Francino i els seus col·laboradors sol admetre públic, per bé que amb entrades limitades amb invitació.

Un equip de nombrosos professionals s’instal.larà a les dependències del Monestir per tractar els diferents temes, i tenir a la mà tot allò que es vol tractar al programa.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha col.laborat en la materialitació d’aquesta proposta radiofònica, com a element promocional de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.