El Mini Club de la Platja Gran de Platja d’Aro, que cada estiu visiten més de 3.000 infants, estrena nova ubicació i tallers

El Mini Club de la Platja Gran de Platja d’Aro, que cada estiu visiten més de 3.000 infants, estrena nova ubicació i tallers

És el setè any que l’Ajuntament ofereix aquest servei gratuït

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el Mini Club Infantil-Ludoteca de la Platja Gran de Platja d’Aro. El servei estarà operatiu fins al 2 de setembre a la confluència amb l’Avinguda Costa Brava. Fins a l’any passat, estava situat a l’altura del carrer Empordà.

El Mini Club té una superfície de 200 metres quadrats i està obert cada dia (inclòs el cap de setmana) d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

Les activitats, dirigides a infants i joves de 3 a 12 anys, són gratuïtes i es limita l’accés a una hora per usuari/dia. Els monitors del servei coneixen diversos idiomes i proposen, en els participants, activitats diverses com tallers o jocs.

A partir de juliol, l’oferta d’activitats s’amplia amb sessions d’hipopressius per a mares que poden assistir-hi amb el seu nadó (dilluns, dimecres i divendres), sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos (dimarts i dijous) i activitats infantils, d’animació i tallers (dilluns a la tarda).De mitjana, cada estiu, més de 3.000 infants gaudeixen del servei de Mini Club Infantil-Ludoteca de la Platja Gran de Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.