Èxit de la fira del conte de Sant Feliu

Èxit de la fira del conte de Sant Feliu

Una cercavila i focs artificials van encetar divendres a la tarda a Sant Feliu de Guíxols un cap de setmana farcit de propostes per a tota la família, en el marc de la programació de la tercera fira del conte Explica’m. Una quarantena d’activitats van farcir de propostes i al·licients molts espais i racons del municipi, des del mar i el cementiri fins a l’entorn de la plaça del Puig, i van atraure un nombrós públic, sobretot dissabte a la tarda.

Que sigui una fira del conte no s’ha d’entendre com a propostes només per a mainada, sinó que hi ha una programació variada per a tota la família, també per a adults, com ara els contes i altres històries de nit, que tenen lloc al cementiri, i propostes jazzístiques. Un dels actes més concorreguts va ser la trobada gegantera de dissabte, en què van participar fins a vuit colles. El bon temps va contribuir a l’èxit d’aquesta fira ja consolidada.

Aquest esdeveniment dona el tret de sortida a un estiu intens en què Sant Feliu de Guíxols esdevé un dels punts neuràlgics de les arts, la música i la cultura en general de la Costa Brava. El Festival d’Humor Singlot, dirigit per Andreu Buenafuente; l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen; el Festival de la Porta Ferrada, i l’esdeveniment gastronòmic Nomad amb furgoteques, la revetlla de Sant Joan i la festa major en seran els grans exponents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.