Editen les Vies Verdes de Girona en la col·lecció “Petites Històries”

Editen les Vies Verdes de Girona en la col·lecció “Petites Històries”

La Diputació de Girona i l’Editorial Mediterrània han editat conjuntament el llibre dedicat a les Vies Verdes de Girona, entre les quals es troba la del Carrilet que passa per Santa Cristina d’Aro. El llibre, que s’inclou dins la col·lecció “Petites Històries” amb el número 312, ha estat escrit per Sílvia Marty, tècnica del Consorci de les Vies Verdes, que depèn de la Diputació, i amb il·lustracions de Pilarín Bayés. La presentació del llibre, amb un tiratge de 2.500 exemplars i un preu de 7 euros, s’ha fet avui a la Diputació, amb la presència del vicepresident tercer de l’ens supramunicipal, Albert Piñeira, i del president del Consorci de les Vies Verdes, Albert Gómez.

El llibre de les rutes vinculades a la història dels carrilets de Girona va ser una iniciativa de l’editorial. I el Consorci i la pròpia Diputació s’hi van afegir. Els dos polítics han remarcat la importància del llibre dedicat al públic infantil i, per extensió, a la família, com passa amb les Vies Verdes, que compten amb 145 quilòmetres. “Els seus objectius son divulgar les Vies Verdes; mantenir la memòria històrica i patrimonial, i potenciar el turisme actiu i saludable”, ha afegit el president del Consorci. “És un bon pretext per explicar el patrimoni cultural i natural de les comarques gironines”, ha conclòs Piñeira.

Las col·lecció “Petites Històries” s’edita des de l’any 1983. Tots els llibres de la col·lecció, la més extensa i emblemàtica de l’editorial, són contes de no-ficció que tracten temes i fragments de la història de Catalunya. Els autors són diversos, però les il·lustracions de tots ells són de Pilarín Bayés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.