Porta Ferrada ja ha venut 4.500 entrades

Porta Ferrada ja ha venut 4.500 entrades

El Festival Porta Ferrada ja ha venut unes 4.500 entrades per l’edició d’enguany. Aquest dimarts l’organització va fer un nou avançament de set de les actuacions del cartell final precisament perquè havia vist que el primer avançament de tres actuacions fet a finals de l’any passat havia tingut una gran resposta de demanda.

Les entrades s’estan venent a molt bon ritme, sobretot en el cas de Jack Johnsoni Pablo Alborán. L’estatunidenc obrirà el festival el 13 de juliol i està a punt d’esgotar els tiquets per la zona de la pista a l’Espai Port de Sant Feliu. Alborán, que va ser el primer nom confirmat del festival ganxó, el segueix de prop amb unes 2.000 entrades venudes de cara al concert del 7 d’agost. També funciona bé la proposta de cloenda de Porta Ferrada, el DJ Luciano, cap de cartell de la festa Electronic Sunset del 18 d’agost.
Els festivals d’estiu es presenten cada vegada més aviat

Com a conseqüència d’aquesta gran demanda el Festival va decidir fer nous avançaments aquesta setmana i des de dimecres es poden comprar entrades pels espectacles de Caetano Veloso, Txarango, Joan Manuel Serrat, Diego El Cigala, Ara Maikian, Rozalén i El Kanka i Ismael Serrano.

Una altra de les causes que motiva que festivals com el de Porta Ferrada anunciïn actuacions cada vegada més aviat és la competència que hi ha entre ells. Sense anar més lluny, s’espera que Cap Roig faci públic el seu cartell aquest divendres 2 de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.