L’il·lusionista Xevi presenta el seu llibre “Una vida màgica” a la Biblioteca municipal

L’il·lusionista Xevi presenta el seu llibre “Una vida màgica” a la Biblioteca municipal

El 23 de febrer a les 18.30 h es presentarà a la Biblioteca municipal el llibre “Una vida màgica”, un repàs dels seixanta anys de la trajectòria artística d’aquest il·lusionista cristinenc.
Xavier Sala i Costa, nascut a Santa Cristina d’Aro l’any 1943, va començar la seva carrera tot just quan tenia 14 anys. Celebra, doncs, 60 anys dalt dels escenaris i ho fa amb un gran llibre, amb prop de 700 pàgines que contenen fotografies, cartells i articles de diversos autors on es repassen les diferents etapes de la seva vida, des dels seus inicis als escenaris gironins fins al salt a la fama internacional.
Aquest recorregut s’inicia amb el poema que Miquel Martí i Pol li va dedicar l’any 1993 i la introducció de l’escriptor de Santa Cristina d’Aro Joaquim Pijoan, que dona pas als vuit capítols amb aspectes com la seva trajectòria màgica i acció solidària, el rècord mundial de conducció a cegues, els reconeixements i guardons, el Museu de la Màgia (La Casa Màgica) o el capítol on recorda els moments viscuts amb personatges tan coneguts com Joan Pau II, Dalí o Xavier Cugat.
En Xevi té molts projectes de futur, impartint cursos de màgia en diferents pobles, preparant un nou llibre, atenent els visitants de la Casa Màgica i presentant la seva Llibreta Màgica per a nens i nenes en les biblioteques de la província. Segons ell mateix diu, li agrada allò que fa i, si tornés a néixer, li encantaria ser altre cop il·lusionista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.