El Carnaval de l’Amistat de Santa Cristina d’Aro tindrà vuit actes

El Carnaval de l’Amistat de Santa Cristina d’Aro tindrà vuit actes

Les sis colles de Santa Cristina d’Aro, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja tenen a punt el programa del Carnaval d’enguany, que arrencarà aquest dissabte 3 de gener i s’estirarà fins al 14 del mateix mes. En aquesta nova edició, els Carnestoltes seran de la colla Ki’ls va parir.

La 37a edició, per tant, comença aquest dissabte amb la presentació dels nous Reis Carnestoltes a l’Espai Ridaura, també es farà un sopar popular i hi haurà actuacions de les colles locals. Tot plegat tindrà lloc a partir de les nou del vespre.

El dimecres 7, els Carnestoltes visitaran la llar de la Gent Gran a les cinc de la tarda. L’endemà, el Dijous Gras, hi haurà una rua infantil i xocolata amb melindros per als infants a partir de tres quarts de cinc de la tarda.

El dissabte 10, els Reis aniran als diversos comerços de la vila cristinenca al llarg del matí. El plat fort arriba el diumenge, amb la despertada popular, l’arrossada per dinar i, a partir de les quatre de la tarda, la Rua de Carrosses i Comparses.

Finalment, la 37a edició es clausurarà amb l’enterrament de la sardina i una botifarrada popular, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Aquest esdeveniment es durà a terme a la plaça de Catalunya i a la plaça Mossèn Baldiri Reixac, però en cas de condicions meteorològiques desfavorables, l’organització contempla traslladar la festa a l’Espai Ridaura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.